images
Iulian Nedea
CEO SIMTEL

În BLP am descoperit puterea de a-mi îmbunătăți viața, puterea de a depăși obstacolele, controlându-mi emoțiile ce îmi blochează de multe ori acțiunile. Am învătat să evaluez ceea ce am realizat, ceea ce aș fi vrut să realizez și ceea ce pot să realizez în anii ce vin.
BLP este despre oameni ca tine, despre comunitate, despre suflet.
Descoperă-te!

 

 

Roxana Fleancu
Roxana Fleancu
Director Novum by The Sea Neptun

În BLP m-am dezlegat de toate lanțurile neiertării, am îmbrățișat toate emoțiile și propria vulnerabilitate, ca pe o formă autentică de curaj. M-am încărcat cu energie pozitivă și am renăscut aflând secretul unei vieți interioare armonioase și manifestând bucurie în toate activitățile și în toate relațiile din viața de zi cu zi. Am creat o conectare reală și prietenii cu susținere reciprocă alături de un grup minunat, unde am lăsat armurile la intrare pentru a ne arăta sufletul așa cum este el. În această călătorie minunată, am mers ghidați de Lavinia și Mugurel Stan, iar la capătul punții ne-am reîntâlnit cu Sinele nostru autentic, eliberat de toate nedreptățile lumii, și cu Puterea noastră Divină, pe care nici nu știam că există în noi.

Mulțumesc cu smerenie!

Roxana Vasile
Roxana Vasile
Director Of Education - Compania Mica

În BLP descoperi particula aceea elementară de emoție despre care intuiești că e acolo, deși nu ai accesat-o, poate, niciodată. Când o descoperi, te simți de parcă ai luat premiul Nobel, iar viața pare că abia atunci începe… să meargă mai departe, cu adevărat departe.

Alina Gheorghe
Alina Gheorghe
CEO Contradiction

Poate să fie simplu să te referi la BLP ca fiind o comunitate. Din fericire este mai mult de atât, este un stil de viaţă. Este bing bang-ul societăţii moderne românești, cu oameni imperfecţi care își transformă vieţile în ceva spectaculos.

 

Monica-Barladeanu-despre-barbatul-care-ar-putea-o-duce-la-altar
Monica Bârlădeanu
Actriță

BLP a fost pentru mine un decantor foarte bun de valori personale și un boost de claritate foarte necesar în fața drumului de urmat.

Mariana Dobre
Mariana Dobre
Director KRKA România

Fiecare om are o călătorie proprie în această viață, uneori se mai abate de la drum și, uneori, nu mai găsește drumul pe care l-a ales ca să-l parcurgă. BLP mi-a amintit care este drumul meu și, mai ales, mi-a amintit să mă bucur de călătoria mea. Viața este prea scurtă ca să o irosesc pe lucruri inutile. Cel mai important pentru mine acum  este focusul pe ceea ce vreau să am și să fiu în această călătorie și să știu cu ce oameni să pornesc în ea. BLP deschide drumuri pentru fiecare și, cum spun mulți în cursuri diverse, dar mulți nu o simt cu adevărat, "- Enjoy youself!"

Acum, că mi-am mărit familia cu încă un băiețel, bucuria mea este și mai mare!!!

 

Mirela Serban
Mirela Șerban
Partner R&M Audit

BLP pentru mine a însemnat un nou suflu în anotimpul vieții mele. Mi-a schimbat viața. Pot marca exact viața mea până la BLP și după. Pot marca exact întrebarea care a eliberat vechiul și când a început noul. Declanșatorul „Când ți-ai ales meseria asta?”.

BLP-ul mi-a așezat o foaie albă și curată în față și m-a ajutat să trag de firul poveștii până am dat drumul acelor situații sau relații care nu mă mai împuterniceau. O foaie și 2 lei scoși din buzunarul din spate al blugilor lui Mugurel mi-au arătat calea către iubirea fără atașament. Dureros atunci, calm și asumat acum. Am decis să cresc aici ca mod de viața ales. Pot spune, daaa ... până la BLP, alții au ales pentru mine, și eu nici habar nu aveam. După BLP, mi-am luat viața înapoi. Mi-a dat bucuria de a spune „Eu sunt sămânța care trezește răsăritul proiectelor tale.”

1647980305126
Claudia Iordache
CEO MAN ROMANIA

Programul BLP a fost pentru mine revelator, mi-a dat aripi și m-a dus la un alt nivel, mult mai sus, de conștientizare a ceea ce sunt, ce-mi doresc cu adevărat și, mai ales, m-a făcut să înțeleg cât de mult pot! Că pot mult de tot și puțin mai mult de atât!

Dan Constantinescu
Dan Constantinescu
Director de imagine TVR

BLP a venit în viața mea într-un moment în care aveam nevoie de claritate și de curaj, în primul rând, pentru a mă înțelege pe mine.

Aș putea spune că BLP m-a ajutat să dau jos toate scuturile și apoi m-a invitat să mă întorc și să privesc într-o oglindă în care m-am văzut. Am înțeles că, de cele mai multe ori, cel mai mare dușman al nostru este chiar în noi. Doar de mine ține ca drumul pe care pășesc să fie așa cum visez.

Azi mă simt ușor deoarece am înțeles că nu mai trebuie să car acele scuturi protectoare cu mine, și simt că pot alerga pe drumul pe care altădată abia mergeam.

 

Igor Prodan 2
Igor Prodan
Cofounder & CEO LiteApp

BLP nu este un program de dezvoltare. Ar fi prea banal să spun doar atât despre el. Pentru mine a însemnat startul la VIAȚĂ 2.0, la propriu. Este o invitație continuă la a trăi viața ca pe un dar de la Dumnezeu. Fără frici. Fără resentimente. Fără blame-uri. Plin și asumat. În acea stare de maxim potențial, în care nimeni nu-ți poate spune de ce ești sau nu în stare! Iar toate acestea mă fac să fiu plin de recunoștință.

Pentru cei care urmează să-l parcurgă, am următorul mesaj: Puneți-vă centurile pentru că urmează cursa vieții voastre! Nimic nu va mai la fel, și asta în cel mai bun sens posibil!

158604D5-9D76-40B2-B313-6CA739A976A2
Cornel Tătaru
Președinte Federația Liga Dansatorilor

BLP? Un proiect de Viață, pentru o Viață alături de Oameni de Viață! LUMEA se vede mai bine de aici. Vino!

Vlad Savescu
Vlad Săvescu
Antreprenor în serie

În programele BLP am conștientizat că suntem suma poveștilor noastre, am înțeles că putem schimba oamenii doar ascultându-i și acceptandu-i așa cum sunt. BLP-ul m-a ajutat să mă ascult, de asemenea, și pe mine, să mă înțeleg și să-mi setez niște valori care să-mi fie borne de calibrare. Mulțumesc BLP pentru că exiști și pentru că lucrezi activ la a aduce în viața oamenilor conștientizarea că soluțiile sunt în interiorul lor. Trebuie doar să învățăm să ne ascultăm. 🙂 Îți doresc o contagiune națională. 🙂

 

Silviu Sergiu
Silviu Sergiu
Jurnalist & Consultant politic

Pentru mine BLP a însemnat acel ac al cântarului care mi-a adus echilibru intern,  emoţional, şi extern, în viaţa de zi cu zi.

Bogdan Nitu
Ionuț Bogdan Nițu
Antreprenor "Pavaje de Vis"

Anul trecut atenția mea era îndreptată spre identificarea și rezolvarea nevoilor altor persoane. Asta ducea la o mutare a centrului meu de greutate în exterior și la o răsturnare emoțională constantă. Credeam ca sunt incomplet și căutam jumătatea care să mă echilibreze.

BLP-ul mi-a adus reechilibrarea interioară și o regasire a propriei identități puternice și a propriilor mele obiective.

Bebe Vaduva
Vasile - Bebe Văduva
Owner EOS Operational

BLP m-a învățat să vorbesc despre mine, nu despre ceilalți. Dincolo de networking, de tool-uri de comunicare, de instrumente concrete de coaching, BLP înseamnă pentru mine autocunoaștere. Sunt recunoscător să am atat de mulți prieteni BLP, orice întâlnire cu voi este super energie pentru mine! Mulțumesc!

23550278_1984478401825219_6972583615870036844_o-1024x1024
Corina Popescu
Former CEO Electrica SA

BLP reprezintă o carte care conține povestile de viață ale unor oameni care fac lucrurile altfel, oameni frumoși care construiesc o Romanie cu lucruri bine făcute. Fiecare om din carte are 2 ingeri păzitori Lavinia și Mugurel care ii ajută să depăsească barierele care le blochează proiectele și care ii vegează in ceea ce fac astfel incat povestile de viată să aibă Happy End.

Larisa Popa
Larisa Popa
Scriitoare & Miss Universe România

Am citit recent o frază care mi-a alertat plăcut toate simțurile și care sună așa: “You meet yourself when you get there”. Pentru mine, asta înseamnă BLP: locul în care ajungi și te întâlnești pe tine! În autenticitate deplină, fericire, sens și viață trăită frumos! Locul în care am aflat cine sunt cu adevărat, cine îmi doresc să devin și cum pot ajunge acolo. Atât programul de dezvoltare personală, cât și Școala de Coaching mi-au oferit busola de care aveam nevoie pentru a-mi ghida rapid și eficient visul spre realitate, fără frica de eșec. BLP mi-a concediat sabotorii, i-a trimis în concediu pe viață, departe de mine!

 

Bebi Oprea
Bebi Oprea
fondator Bordello, concept creator în HoReCa

BLP mi-a arătat, în primul rând, că pot fi și altfel. Mi-a dat o altfel de încredere în mine, mi-a arătat cum să mă deschid față de oameni, m-a învăţat să ascult.

Mugurel știe să pună la un loc oameni frumoși, oameni interesanţi, din tot felul de domenii… și Trinitas.

Înveţi că poți să te dezvolţi frumos împreună cu oameni care caută aceleași valori, fie că sunt antreprenori, CEO, angajaţi sau… din Trinitas.

HomeContact