Termeni și condiții

BIGLIFEPROJECT.RO este proprietatea societății comerciale DIMENSIUNEA UMANĂ S.R.L. cu sediu social: JUD. ILFOV, ORŞ. VOLUNTARI, STR. CÂMPUL PIPERA, NR.71BIS, O.N.R.C: J23/2254/2017, C.U.I: 37580586, telefon 0721423345 e-mail contact@biglifeproject.ro denumită în continuare BLP.

Utilizarea site-ului biglifeproject.ro implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare. Acești termeni și condiții reprezintă un contract legal între utilizator și BLP, de aceea se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare. Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul biglifeproject.ro implică în mod automat acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de BLP, implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Comunicări electronice

Utilizarea site-ului biglifeproject.ro (vizitare, cumpărare de produse sau trimitere de e-mailuri) implică acceptarea comunicării în mod electronic. Utilizatorul consimte să primească comunicări pe cale electronică, fie prin e-mail, fie prin afișare pe site-ul biglifeproject.ro. Utilizatorul este de acord cu faptul că toate comunicările electronice satisfac aceleași cerințe legale ca și comunicările în scris.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

BIGLIFEPROJECT.RO duce o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților.

BIGLIFEPROJECT.RO se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți și să le folosească numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor/corespondență/contact/oferirea de resurse gratuite/acces la evenimente). BIGLIFEPROJECT.RO nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice) și nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site.

Copyright

Întreg conținutul site-ului biglifeproject.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea BLP și/sau a asociaților, partenerilor și/sau furnizorilor săi și este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor.

Graficele, emblemă, antetul și imaginile de pe BIGLIFEPROJECT.RO nu pot fi folosite în legătură cu produse sau servicii care nu aparțin BIGLIFEPROJECT.RO sau BLP, într-o manieră care să creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze BIGLIFEPROJECT.RO sau BLP.

Legături/Link-uri

Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legături de pe BIGLIFEPROJECT.RO se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea măsurilor ce se impun pentru evitarea virușilor sau a altor elemente distructive.

Posibilitatea de conectare și vizitare a altor site-uri, folosind site-ul biglifeproject.ro, nu implică faptul că societatea DIMENSIUNEA UMANĂ S.R.L. este asociată sau afiliată sau că răspunde, în vreun fel, pentru materialele puse la dispoziție în orice mod pe aceste site-uri.

BLP nu răspunde de conținutul, calitatea sau natură site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul biglifeproject.ro, indiferent de natură acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

Accesul la site

BLP garantează utilizatorului accesul limitat, în scop personal, pe site-ul biglifeproject.ro și nu îi conferă dreptul de a descarca, modifica total sau parțial, reproduce total sau parțial site-ul, fără acordul în scris al BLP.

De asemenea, este interzisă folosirea link-urilor către BIGLIFEPROJECT.RO prin care conținutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Limitări ale responsabilității

Site-ul www.biglifeproject.ro și materialele aferente sunt oferite “așa cum sunt” și “atât cât sunt disponibile”, fără nici o garanție.

BLP nu va fi făcută responsabilă și nici nu garantează expres sau implicit, în nici un fel, pentru funcționarea sau funcționalitatea site-ului, precum și folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord în mod expres cu faptul că folosirea acestui site se face pe propriul risc.

BLP nu va fi făcută responsabilă pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

BLP nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau mailurile expediate de BIGLIFEPROJECT.RO nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare.

Informațiile de pe site-ul biglifeproject.ro nu reprezintă servicii de consultanță, iar în acest sens, BLP nu va fi făcută responsabilă pentru modalitatea de înțelegere și aplicare a informațiilor prezente pe pagină conform interpretărilor individuale / particulare.

Dispute și conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul biglifeproject.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competențe.

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea DIMENSIUNEA UMANĂ S.R.L.

Modificări

BLP își rezervă dreptul, la discreția sa, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului biglifeproject.ro, politică, condițiile și termenii de utilizare, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Utilizatorul site-ului biglifeproject.ro are obligația de a verifica, în mod regulat, termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către BLP, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.