Lavinia Stan

Lavinia Stan este licențiată în Litere și coach acreditat internațional. Este absolventă a uneia dintre mai prestigioase școli internaționale de coaching: Co-active Training Institute, în care a studiat cu coachi renumiți din întreaga lume. 

În activitatea ei de coaching, are peste 1.500 de ore de lucru și  peste 500 de clienți în sesiuni individuale sau de grup.

Are experiență în lucrul cu părinții, cu adolescenții și cu oameni din companii mari sau cu afaceri proprii, pe topici de carieră și viață.

Are o bogată prezență media și în spațiul virtual prin apariții la TRINITAS TV sau ateliere online.

Coordonează împreună cu Mugurel Stan un programul de dezvoltare personală Big Life Project. Prin acesta a creat o comunitate activă de peste 200 de oameni care generează idei și proiecte cu impact pentru societate.

Este co-fondatoare a unei școli de coaching acreditată de Ministerul Educației și Ministerul Muncii.

Este mamă a 6 copii:

  • Ana, 10 ani, pasionată de cântat și de comunicare cu adulții
  • Elisabeta, 13 ani, pasionată de studiul limbii japoneze
  • Dumitra, 17 ani, elevă la Liceul „Gheorghe Lazăr” din București
  • Sânziana, 20 ani, bursieră a Universității americane „Carnegie Mellon”, filiala din Qatar
  • Pavel, 24 ani, cu studii universitare în Statele Unite ale Americii și Japonia, director de vânzări într-o mare companie românească de energie solară.
  • Maria, 27 de ani, cu bacalaureat francez și absolventă a Universității Dauphine din Franța, în curând vicepreședinte la Banca Morgen Stailey în Londra.
HomeContact