Igor Prodan

Nu știam exact ce caut. Iar privind în urmă, pare că oricum nu căutam ceva cu sens. Am pornit în această călătorie minunată în 2018, cu „valul” BLP II. Cu pași de copil, având fix aceleași temeri și curiozități, am înaintat în propria-mi viață, ajutat de cei care m-au oglindit.

Și la un moment dat s-a întâmplat! M-a invadat de am simțit-o în tot corpul, la fel cum simți o febră de 40 de grade. A fost atât de evident, încât au sesizat și ceilalți oameni din sală că mi se înroșiseră pieptul, obrajii, vârfurile urechilor și mi se luminase cu totul chipul. Povesteam din acea stare de „trezvie”, stare de potențial în care totul îmi era clar, totul era evident, toate resursele erau în fața mea, iar viața mi se așternea la picioare ca un covor. Am experimentat în acea zi cum e să acționezi din acea stare de potențial într-o situație concretă, din viață de zi cu zi. Tot ce atingeam se așeza ca într-un puzzle perfect. A fost momentul în care am decis că nu vreau să mai trăiesc altfel.

Școala de Coaching a fost un pas firesc și o mare bucurie de a înmulți acest dar.

Eu sunt Igor Prodan și port mai multe pălării😁: sunt Coach, soț, tată a doi băieți, lucrez în energie de aproximativ 10 ani și cochetez cu antreprenoriatul, iar de curând sunt student la Teologie. Pasionat de offroad, mereu plin de energie, preocupat de mișcare și cu o imensă dorință de a trăi plin, într-o stare de prezență continuă.

Rostul vieții descoperit în BLP:

„Eu sunt bucuria care te aduce mai aproape de TINE și DUMNEZEU!”

 

HomeContact