BLP este un program care ridică standardele personale, construiește claritate, oferă motivație și inspirație pentru continuarea călătoriei prin viață. 15 oameni excepționali, diferiți și deschiși se alătură într-un proces de descoperire, de creștere personală și de grup. Fiecare dintre ei devine o resursă pentru ceilalți. Axul Central al programului este ca fiecare persoană din comunitate să își definească „My Life Big Project” și să își găsească resursele pentru dezvoltarea lui.

Big Life Project este un program de dezvoltare personală în care am investit cunoștințele dobândite în cursurile și acreditările de coaching întinse pe mai mulți ani. La aceste experiențe, pe care le-am descoperit ca fiind extrem de valoroase, am adăugat lucrul cu oamenii față în față, în coachingul de grup sau în sesiunile unu la unu. Mii de ore adunate și sute de oameni cu care am avut privilegiul să lucrăm au condus la rezultate concrete în viețile clienților noștri și obiective precis formulate, de viață sau de profesie, ținte atinse, viziuni clarificate datorită cărora ei au putut pleca la drum cu planuri pragmatice și curajoase. Toate acestea înseamnă Experiența BLP și un pic mai mult!

Mai mult înseamnă lucrul delicat cu sufletul omului, atingerea fină a subiectelor profund emoționale atunci când se întâmplă ca ele să iasă la suprafață în cadrul unui grup care devine un cadru de încredere și de siguranță.

Mai mult înseamnă că oamenii care se cunosc și pornesc împreună în grupurile BLP devin oglindă unul pentru celălalt, inspirație și ocazie de cunoaștere profundă a sufletului uman, așa cum în cadrul profesional sau de business rar se întâmplă. Acest nivel de încredere care se înalță în timpul programului face ca oamenii să descopere și să lege prietenii și uneori parteneriate.

Mai mult înseamnă că, după experiența BLP, crești în autenticul tău pentru că printre oamenii cu care ai plecat la drum ai ocazia să te reconectezi pe nivelul tău identitar, să clarifici și să crești partea aceea din tine care răspunde la întrebarea CINE SUNT CU ADEVĂRAT EU?

Și nu în ultimul rând, mai mult înseamnă că experiența BLP transformă în mod corect vulnerabilitatea în PUTERE! Vei învăța cum să fii puternic atunci când deschizi părți ale sufletului tău doar de tine știute!

 

 

Cum se întâmplă lucrurile mai precis?

Prima sesiune -  Kick off Meeting

Sesiunile doi, trei și patru - Corpus

Sesiunea cinci - Catharsis

Întâlniri unu la unu cu Mugurel Stan și cu Lavinia Stan

Întâlniri în grup restrâns de câte trei persoane

Grupurile BLP au maximum 20 de persoane. Înainte de accesul în grup, fiecare participant susține  un interviu cu unul dintre coachii acreditați ai programului pentru a ne asigura că vom construi grupuri cu oameni care se vor simți în locul potrivit!

De ce ai căuta să trăiești Experiența BLP?

 Este o experiență care:

◊ Te va ajuta să vezi clar unde te afli în viața ta în momentul prezent și către ce te îndrepți!

◊ Te va crește personal intens!

◊ Va însemna timp personal dedicat, o bornă în curgerea timpului!

◊ Participarea ta la BLP va rămâne ca un reper important peste vreme, în economia mare a vieții tale!

Important!

Sesiunile sunt programate numai în ziua de sâmbătă! Excepție face ultima sesiune care se desfășoară în afara Bucureștiului și căreia îi vom dedica un sfârșit de săptămână!

HomeContact