De ce ne rigidizăm?


Marți, 28.02.2023, a avut loc primul eveniment deschis al Big Life Project, cu tema „Convingeri, Valori și Programe Rigide în Viețile Oamenilor”. Aproximativ 70 de persoane din multiple arii de activitate, atât membrii ai comunității cât și oameni aflați la primul contact cu experiența BLP, ne-au onorat cu prezența. A fost o seară de succes, o seară care a curs lin, natural, cu o fluiditate care va începe treptat, poate cu ajutor extern, să apară și în viețile celor prezenți. Au făcut primul pas în acest sens marți, cu ajutorul Laviniei Stan și al lui Mugurel Stan.

DE CE NE RIGIDIZĂM?!

MUGUREL STAN: „Pentru că aceasta este tendința naturală a lucrurilor pe Pământ. Dacă nu sunt în mișcare, se anchilozează, ruginesc, se blochează, devin RIGIDE. La fel și MINȚILE, EMOȚIILE, CORPURILE, RELAȚIILE, PROIECTELE, VIEȚILE, SISTEMELE UMANE, PRIETENIILE, IUBIRILE, VALORILE, CONVINGERILE. Perspectivele proaspete se obțin prin punere în mișcare, prin dinamică. Am învățat, împreună cu Lavinia, să construim „dinamica” prin emoție, mișcare fizică, interacțiune și, astfel, să eliberăm destine. Facem acest lucru timp de 4 luni cu 20 de oameni în Programul Big Life Project, iar oamenii își desfac viețile. Ea reușește acest lucru mult mai natural, cu blândețe. Eu caut emoția blocată în nodurile din viețile care se anchilozeaza și o procesez.  Ceea ce poate crea disconfort. Oamenii vor certitudini. Dar Dumnezeu nu a creat două Raiuri. Nu ar avea sens. Viața pe Pământ înseamnă schimbare continuă în căutarea sensului. Când ne oprim, ne rigidizăm”.

Încântarea și curiozitatea celor prezenți ne animă să concepem mai multe evenimente de acest gen, de aceea vă invităm să ne urmăriți în mediul online pentru a rămâne în contact și a afla noile detalii.

 

No comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *